Διαγωνισμός από το My autism και τις εκδόσεις Σαββάλας

Συνεχίζουμε με καινούργια δώρα. Στον νεο μας διαγωνισμό οι εκδόσεις Σαββάλας δινουν σε 3 τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Κοινωνική προσαρμογή: Πρακτικός οδηγός για αυτιστικά παιδιά και παιδιά με σύνδρομο Asperger".

Η διαδικασία έχει ως εξής:
1.    Like στην σελίδα My autism  και στη σελίδα των εκδόσεων Σαββάλα
2.    Like και Share στο post του διαγωνισμού στην σελίδα My autism
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 19 εως 23 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του My autism στο facebook

Συγγραφέας/είς: Gray Carol | McAndrew Sean (εικονογράφηση) | White Abbie Leigh | Κορογιαννάκη Αφροδίτη (μετάφραση) | Μιχαλέτου Ειρήνη (μετάφραση)

Οι ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο αυτό έχουν τη μορφή σύντομων διηγήσεων και καθοδηγούν τα παιδιά βήμα βήμα, ώστε να εξοικειωθούν με δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών, το μπάνιο, τα καινούργια ρούχα. Επίσης, τα βοηθούν να κατανοήσουν διαφορετικές εμπειρίες όπως, για παράδειγμα, να πηγαίνουν στο σχολείο, να ψωνίζουν, να επισκέπτονται το γιατρό κ.ά.
Η Κοινωνική προσαρμογή απευθύνεται κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (2-6 ετών) με αυτιστική διαταραχή, μπορεί όμως να είναι χρήσιμη και για κάθε άλλο παιδί.
Το βιβλίο περιλαμβάνει 150 εικονογραφημένες ιστορίες, ενώ η εισαγωγή του στόχο έχει να βοηθήσει γονείς και ειδικούς, ώστε να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ιστορίες αυτές.

http://savalas.gr/wordpress/koinoniki-prosarmogi-praktikos-odigos-gia-autistika-paidia-kai-paidia-me-syndromo-asperger/

6 Comments

  1. Δυστυχώς ή ... ευτυχώς ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK κι έτσι δεν μου δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στον υπέροχο διαγωνισμό σας για αυτό το πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα πολυ χρησιμο βιβλιο .Ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή